Coses de futbol

Que no siga soles un resultat.


Després de les ultimes temporades en les quals l’equip ha eixit golejat, i en totes elles fent o fregant el ridícul, és vital acabar el dissabte amb eixa imatge d’inferioritat oferida en el
Camp Nou. Perdre no importarà si la forma de fer-ho és honorable, mostrant totes i cadascunes de les virtuts que han dut a este equip a situar-se com a líder de la categoria en les primeres sis jornades. Després d’anys de ridículs supins en camps importants, esta és l’hora de donar una lliçó de maduresa, i que millor escenari que Barcelona.

Enfrontar-se a Messi pot tindre dos conseqüències: que el castell de naips del VCF salte per l’aire, donant pávul a tots aquells que ara viuen amagats esperant el seu moment, o convertir eixos naips en una fortificació inexpugnable, temerosa per a tots els nostres rivals. En ocasions una derrota és la primera d’una sèrie de victòries que et duen a la conquesta. El titol més important al qual aspira l’equip en la nit del dissabte és al de la credibilitat, i per a conquistar-lo no fa falta ni puntuar.

Este projecte necessita una nit que supose el recolzament definitiu a un projecte que de moment, soles té bona pinta. El United ens va mostrar les nostres manques, i també les nostres virtuts. Aquella derrota va deixar patent que este equip pot competir al més alt nivell sense complexos. Només cal seguir el camí.

2 comments on “Que no siga soles un resultat.

  1. Mira, mejor que remontar (por eso de cuidar las coronarias) con un 0-1 me conformo

  2. Más que un artículo parece una arenga.

    A por ellos!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s