Notes Soltes

Xarrada amb els lectors (I)

Ve un “jeque” en els petro-dòlars de cara al VCF, sería bo? un Dalport 2? el inici del final?

València mola. No més grans accionistes perquè serán tots com Soler. No més compradors perquè serán tots com Dalport. Fitxem sempre a entrenadors sense experiència perquè seran tots com Benítez. El problema del VCF es soluciona amb diners y gestió professional, no amb democràcies ni amb fundacions, ni amb mòmies a sou. Que siga bo o no depen dels plans que tinga. Jo sempre he apostat pel model alemany.

Però en el VCF es utòpic pensar en l’autogestió, en l’inversió de grans marques en un accionariat fraccionat i el mecenatge d’una gran multinacional. Portem 20 anys de SAD i ja hem vist fins on apleguem, i lo reduïts que ens hem quedat per no saber portar una empresa en el segle XXI. Llevat de miracles el VCF no serà lo que volem que siga mentre no canvie el perfil de gestor-propietari del club. Fa falta un relleu generacional de forma immediata. I si te que vindre de fora, benvingut siga.

“Als gestors del club els parles de marketing i es pensen que els estás parlant de marqueteria”. (clemenza dixit)

Si Emery perd en Sevilla, tindrà una alta probabilitat de estar fora del club?? algúna vegada algún entrenador va a durar més de tres temporades seguides en el VCF?

Emery soles podia estar fora del VCF si hui estigueren eliminats de la champions i el dilluns perd en Sevilla. Salvo catàstrofe acabarà la temporada i poc més. Ací ni per a bé ni per a mal va a durar un entrenador més de 3 o 4 temporades. Per a bé perquè som uns acomplexats que mos infravalorem per sistema, som un club trampolí. Per no contar que quan ens dona per guanyar 2 cosetes, ja anem d’inventors del futbol.

I per a mal per lo mateix, els projectes a llarg plaç necessiten renovar vestidors i ací no sabem, endiosem als jugadors a la primera patada bona que dona, i ens posem del seu costat en lloc del club i del entrenador.


Actualitat: Per qué ara es fiquen en certa emisora de radio en que els argentins algún que atre jugador, no tenen respecte a l’entrenador? indisciplina? el més segur es que hi ha més d’un grup dins del vestuari, quins són??

El respecte se’l te que guanyar l’entrenador. Sense disciplina, comandament, i sense un sistema de mèrits just, qualsevol míster es carn de canó. I Emery falla en això, no sap imposar-se, es massa blanet, dona pas a estes situacions amb la seua permissibilitat. Els grups no se quins son, però en tots els vestidors, classes i col·lectius de persones, existeixen. La qüestió es que haja un bon pastor.

Paco Roig ha fet alguna cosa bona al club?? es després de Soler el pitjor gestor del VCF o hi han hagut de pitjors durant la història??

Que si ha fet alguna cosa bona al club?, Tu has vist guanyar lligues i jugar finals a este equip gracies a que ell va alçar un mort. Si que ha fet coses bones, moltes. El problema es que també ha fet tantes de roines. La seua època es prou agre-dolça, se li va criminalitzar per coses que hui en dia mos pareixen xorrades, com tindre un sou per ser conseller delegat.

Va ser víctima d’una guerra mediàtica en la que ell no va fer res per eixir-se. Més be li agradava entrar al drap.

No vaig viure l’època del descens, però aquell VCF estava societària i econòmicament pitjor que ara, proporcionalment clar, el valor del diners no era com l’actual. Fixat que el VCF no tenia diners ni per a pagar un autobús per fer els desplaçaments, tenien que anar els jugadors en els seus cotxes.

Qui és Rafa Lahuerta Yúfera??

Un històric de les graderies de Mestalla, fundador de Gol Gran. No recorde si va tindre una època en Yomus, abans que es trairen a si mateixos. Ha escrit algún que altre article en Levante-EMV. Escriu prou bé.

Julio Insa fa olor a “chaquetero” en tota regla, però jo recorde que en la época de les lligues va enfervoritzar la massa valencianista de manera espectacular… (jo vaig caure de manera quasi sectària) com i perqué?

Insa sempre ha sigut igual. no ha canviat en res. En l’època de Paco Roig era igual que ara. Te pot agradar o no, però mai s’ha amagat. No es el paradigma del periodisme, i pot ser tampoc un exemple a seguir, però preferisc a gent que va de cara i que no amaga de qui es amic ni d’on trau la publi, a altres que fan un discurs demagog en antena i per darrere s’estan emportat la pasta calenteta a canvi de tindre la boca tancada.

Perqué ara Super, més en cocret el seu “brillant director” diu que Emery fa cas a qui toca? es que hi ha algú que ho controla tot des de dins? una resposta clara si pot ser pq com sempre Joan Carles tocant els …!!!

Joan Carles Martí no sap de futbol. Repeteix lo que escolta en el bar on va a esmorsar, i es creu que diu coses. El problema que te Unai es que ha vingut a un club on massa gent (de fora i de dins) es creu que pinta algo. Es lo que te implantar la política de les amistats.

Més que fer-los cas, Emery lo que deuria de fer es escoltar-los, riures d’ells, i manar-los a la merda. Que faca lo que li ix de les pilotes. Es farà molt de mal a ell mateix si es deixa aconsellar per esta gent, que no busca més que augmentar el seu ego personal en detriment del equip i del propi entrenador.

És pot saber que va passar en realitat en la temporada 2007/2008? Koeman, Albelda, Cañizares, vaques sagrades etc… gracies.

Lo que passa en tots els clubs del món. Que aplega un entrenador a un equip on la convivència está esgotada, i amb un vestidor fraccionat i fa neteja en ares d’una recuperació esportiva. Tot lo demés literatura infantil regada per egos i grupets de poder que es quedaven sense “pastis”. Llàstima que Koeman fora qualsevol cosa menys entrenador. Si no…


1 comment on “Xarrada amb els lectors (I)

  1. Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s