Antiherois. Coses de futbol

Madurona con Fanta Naranja.

Lo pitjor de l’actuació arbitral del dissabte, és que a banda d’un resultat, també es duu per davant altres aspectes del joc que ni tan sols ens molestem en analitzar. Entenc que davant actuacions com esta és molt còmode focalitzar-lo tot al col·legiat, obviant, per a bé o per a mal, qualsevol altra cosa que haja succeït en les nostres files, siguen errors o encerts. Una d’eixes coses, a destacar molt positivament, és el partit que va realitzar Maduro. Ocupant la seua posició natural, per si algú es va oblidar daixò.


L’holandès simplement ratllà a un gran nivell, demostrant amb escreix la seua maduresa com a futbolista i tapant la boca a aquells que no han fet altra cosa que menysprear-lo simplement pel rol que vènia a ocupar en l’equip. Per a mi mai va merèixer tal tracte, i en més d’una ocasió vaig comparar el seu aprofitament amb el paper que va protagonitzar en altra època Sissoko. Un gran jugador de rotació per a una gran plantilla. Ja va demostrar fa un temps, quan va assecar ell a soles a Messi en la seua vista a Mestalla (aquell dia amb gol de falo inclòs) que a poc que millorara alguns aspectes del seu joc, podria arribar a ser més que útil.


Potser la seua discreció siga el seu principal defecte. Ja sabem que en este club desnaturalitzat per la seua perduda de valors, preval qualsevol cosa abans que la professionalitat o l’honradesa d’un jugador, dit vulgarment, si no plores, en este cas, si no rajes, no mames. Sense fer soroll s’ha guanyat un lloc en la selecció holandesa, eixe combinat d’amics que soles és subcampió del món. Ha collit lloances per part de Johan Cruyff, un ningú en la matèria, i fins a Alemanya, han començat a publicar-se interessos del Bayern de Munich para fer-se amb els seus serveis de cara a la pròxima temporada. No està malament per a ser un jugador tan roin.


Lo que no passa ací, no passa en cap altre lloc, en València jugadors com este són simples comparses que no tenen oportunitats per haver de pagar certs peatges. No tot anaven a ser conclusions negatives del nostre pas pel Bernabéu, almenys podrem tindre l’oportunitat de veure a Maduro jugant en la seua posició natural i amb un company de recorregut, durant algun que altre encontre. Al final, no fem més que trobar jugadors valids entre els nostres desperdicis. Som així de genuïns

1 comment on “Madurona con Fanta Naranja.

  1. Es una vergonya que amb el que está demostrant este jugador quan li donen oportunitat en la seua possició no jugue més en detriment de un Albelda que fa aigües per tots els costats. Y l'altre día ademés de haver estat expilsat injustament, estava fent un partit de pena. Maduro deu de ocupar la posició de pivot defensiu ja.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s