Coses de futbol

Resultadista eufóric.

En el pitjor moment de la temporada el VCF guanya, i ho fa al pur estil Reial Madrid. Sense jugar bé, sense merèixer-lo, en l’últim tram de partit i amb gols en fora de joc. Ja fins ens xiulen penals que no són. Amb un alt grau de fortuna l’equip d’Emery va traient els partits amb sofriment, accidents copers a banda. Estant en un període critc de l’any és molt més que una bona notícia.

I ho és perquè guanyem sense armes. El València va demostrar moltes vegades que quan enfronta a un conjunt que uneix qualitat amb pundonor ix esquilat. I ho fa per diversos motius, massa coneguts a dia de hui com per a perdre el temps tornant a parlar d’ells. Faltant jugadors que donen profunditat a l’atac i que creen joc des de la medul·lar, este equip, tosc, lleig i arrugat soluciona per la via criminal tots els seus encontres. Nou punts de nou sense jugar a res. Dondades les circumstàncies ens topem amb un oasi enmig del desert, i això, pot suposar la diferència entre mort i supervivència.

Evidentment parlar de falta de futbol, i la seua generació, és una obvietat. Banega es l’únic futbolista en tota la plantilla capaç de fabricar-lo, i es troba en una situació que no convida a pensar que en un futur pròxim pugam contar amb ell. No hi ha més que acceptar la realitat i esperar que una , desitgem, llarga ratxa de resultats (A cavall regalat no li mires les dents) acaben per generar la confiança suficient com per a canviar la dinàmica de joc.


N’hi han dos formes d’afrontar esta situació. Acceptant la realitat, i gaudint com un xiquet dels últims triomfs (amb tots els seus accessoris i regals arbitrals) o amargar-te i convertir els llargs mesos que queden de temporada en un infern. Per molt que sabem, vegem, i coneguem, la situació no té solució fins a Juny. Mentre es vaja guanyant….

4 comments on “Resultadista eufóric.

  1. Tampoc veig que al mes de juny puguen cambiar molt les coses. El clu bbusca davanter, de migcentre organitzador no diuen ni “mu”. Es una llástima vore com es gasten diners en jugadors sense contrastar i a altres com Borja Valero, els desprecien perque diuen que no s'ajusten al perfil del que fa falta. El passat estiu el VCF va rebutjar l'oferiment d'aquest jugador qüan per 4 milions podia haver segut valencianiste.

  2. Esto es una conpsiración judeomasónica para que siga Unai y nunca lleguemos a inquietar a los intocables :p

  3. Banenega probablement, si no canvia molt la seua actitud, este estiu eixirà.. i amb alguna venda més es podrà fitxar organitzadors.

    Lo de Borja Valero es veritat.. però ho diu un “agent FIFA”.. gent de la que no me fie.

  4. Un blog molt bo i recomanable, el posaré entre els meus favorits.Un abraç valencianista

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s