Coses de futbol

I de sobte… tenim diners.

Caldria fer una votació al pur estil Baló d’Or per a determinar que esdeveniment és més estrany: Que la Royal Society li demane a l’ONU que elabore un pla d’actuació davant una possible invasió extraterrestre, que les companyies petrolieres pressionen per a que els deixem cercar or negre a València, o que Llorente es moga d’ací cap enllà gastant diners en jugadors. Tres rareses que deixen estupefacte al més pintat.


Fa escassament set mesos el club regalava a Marchena i traspassava a Alexis, este sobre la botzina, al·legant ruïna, en total sis milions d’euros recol·lectats amb els dos, més l’estalvi de les fitxes. Set mesos després i en la mateixa situació ruïnosa eixos diners han sigut reinvertits en un central, internacional per França, procedent del Lille. Esta operació, que es sàpiga, no respon a un sobtat atac de fortuna, al pur estil Carlos Fabra. Per si no fóra poc un club amb tres porters en nòmina es llança de cap per a contractar a un altre, un tal Diego Alves, valor cotitzat pel qual s’ofereixen prop de tres milions d’euros. Els dies dels jugadors a cost zero, han passat a millor vida.

Sent tan desafortunats com som, cal descartar que en el subsòl del vell Mestalla s’haja trobat algun jaciment petrolífer. Per tant, no hi ha lloc per a pensar que el petro-euro és el culpable dels set milions d’euros que segons la premsa francesa ha oferit el club per Kevin Gameiro, habitual de la selecció Bleu. Altra raresa en tan estrany camí. Per a postres, les negociacions per a renovar a Guaita s’han iniciat, i les de Mata, pareix (per enèsima vegada, ergo cal posar-lo en quarantena) que han finalitzat amb èxit. De cop i volta els negres nubarrons que entristien el paisatge s’han convertit en torrents de color rosa que han bandejat tan dolents auguris.

Este joc d’anades i de vingudes es converteix en entretingut per l’enigma que es suposa que tanca. Prompte veurem a que respon tanta activitat a tan primerenca edat. Si a un torrent de milionaris traspassos, a una bona ratxa en el joc de la loteria, o a un bon final per a l’assumpte de les Parcel·les, quedant exempt el club de destinar 20 milions d’euros tots els anys a sufragar els interessos del crèdit. Haver moviments estranys, els hi ha, a que siguen deguts, prompte ho coneixerem. El 30 de Juny no està tan lluny.

El Quote

Els possibles 42 milions gastats en jugadors. Traspassat Villa per 40 milions al Barcelona es prou cridaner, si les operacions de Gameiro i Alves es concreten, comprovar com en apenes 8 mesos ens hauriem gastat integres els diners arreplegats amb la venda del davanter asturià. En total, als 18 de les suposades operacions hivernals caldria sumar els 24,5 d’este estiu.

5 comments on “I de sobte… tenim diners.

  1. Ostias, Lolo viste ahora con turbante?

  2. Mustafá Al-Lolin Ben Hasim.

  3. rourevalencià

    Tio, podries jubilar a Aleixandre i la tropa. Salut

  4. Como casi siempre, vendemos barato y compramos caro, al contrario de los que saben. Bien Lolo bien!

  5. Ara hem enviat emissaris (suposadament agents a comissió) a buscar jugadors a Brasil, Perú i Argentina. Estem que ho tirem!!!.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s