Durant unes hores València sencera va viure enganyada. Les ganes de creure es van imposar a la lògica, a la costum, a la dictadura de les formes en la qual viu estancat este equip. Durant hores la gent va voler creure que el VCF de sempre ressuscitaria per a mostrar-nos l’enganyats que ens tenen, per a demostrar, que a pesar de ser un mal guisat, que compleix amb la seua funció de nodrir, però que no agrada a ningú, es trauria de la màniga, com a pacient trampós, una mica de sal que donara sabor a un plat mal cuinat.

Ens vam voler enganyar, serà per la màgia de la Champions, per la presumpta inferioritat que alguns van voler veure en el rival, o perquè encara queda una mica d’esperança amagada entre tantes ferides de guerra. Siga com siga varem voler creure que si, que anit era la nit. Este equip instal·lat en la paranoia, al que solament s’és capaç de desxifrar llençant d’un vademècum estadisitic va tornar a estampar-se contra la seua crua realitat. El Schalke, com el United abans i el Werder Bremen primer, ens va mostrar les sempiternas manques, els eterns defectes, i les habituals virtuts. El VCF juga amb un paper de calc pegat en el front.

No podem ser cruels, la culpa és nostra per enganyar-nos a nosaltres mateixos, per creure que seria diferent, que veuríem lo que no hem vist des de fa tant que ja no som capaços ni de posar-li data. Som culpables per voler creure. Amb la tornada encara llunyana, i el pose que dóna el temps, el partit en Gelsenkirchen pot tornar-se en altra genial cerimònia del caos (Quique dixit) que ens faça oblidar el calentò que portem hui, i que ens recorde, per enèsima vegada, que a este equip o se li vol pel que és (beneït boig) o se li deixa per impossible.

4 comments on “Anit era la nit.

 1. A los “puntos” se puede decir que el empate es justo, sin Guaita igual habriamos perdido. Y nuestra segunda parte, salvo, los minutos iniciales (aquella de Banega..etc) no hicimos gran cosa.

  Algo chof estamos todos.

 2. Hay mucha decepción pero justamente por la ilusión desmedida que había de que el equipo iba a arrasar. Sin tales expectativas no nos hubiera parecido tan mal partido y en Alemania si se juega bien hay mas posibilidades de lo que parece. Animo

 3. Parle per això, per que vaerm creure més e lo que podem demanar. En general no va ser un partit diferent al del United (que ens va pareixer be a tots) o del Werder l'any passat.

  Lo “preocupant” es que es el Schalke, el pitjor Schalke en anys, qui t'ha pegat un carxot.

  Som un equip tan raret, que igual anem allà i guanyem 0-4 sense despentinar-se, però ja vas obligat a marcar, i es un risc.

 4. Oportunidad perdida!!, nos pasa por despreciar al rival sin tener ni puta idea. Tanto centrarse en su defensa de mierda, cuando llevan toda la champions jugando de forma más conservadora que en liga, cuando le han metido repasos al Lyon..etc.

  Es lo que tiene creerse que cualquiera que no se llama Barça, Manchester..etc es una banda comparados con nosotros.

  Nos dieron un baño tactico, no nos dejaron penetrar nunca, con problemas para jugar el balón…etc solo un error suyo nos dejó marcar (con ayuda del portero, si está bien colocado la para). Pero en fin.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s