Mi Querido Tiburón.

Els entesos avalen a JOMA

Mentre molts s’escandalitzen per perdre catxé i que el VCF haja d’emparar-se en marques de tercera fila com JOMA, els entesos en el món del mercat de peces esportives avalen el canvi. És el cas de Eleté, dissenyador tèxtil empleat d’una gran marca a Buenos Aires i autor del blog Todosobrecamisetas , espai on dóna regna solta a la seua passió aprofitant-se del seu càrrec i dels contactes granejats en la professió per a llançar a través de la xarxa diverses exclusives que han sigut rebotades en els mitjans de comunicació més importants del món, com la filtració de les noves equipaciones del Arsenal o l’avanç, quasi un mes anterior a l’anunci de la multinacional americana, de la nova samarreta de la selecció Brasilera.

Després d’una breu conversa en Twitter, i un encreuament de mails, Eleté afirma: “Coneixia que lo de JOMA està fet al 90%, i que Adidas soles oferia catàleg i quasi res de diners.”, “Kappa no va quedar contenta amb el club, crec que guanyen amb el canvi.” De la mateixa opinió són altres dels gurús del món de la maglia, com ArteySport o el ja conegut Nyrok d’Ainara, on este ultim afirma categòricament: “Joma no serà Umbro, però millorarà a Kappa.” A més, ens aporten una dada interessant sobre el funcionament de l’empresa toledana: “En 2002 Joma va perdre als seus creatius i des de llavors no camina molt bé, però ara pareix que estan intentat fitxar al creatiu de Umbro (ex de Joma), l’autor del tailored del Athletic i de diversos equips.”


Pel que sembla l’empresa de Don Fructuoso López està immersa en una reestructuració important que donarà pas a un canvi radical en el seu estil, modificant l’actual linea gràfica i utilitzant al València CF, el seu major repte fins al moment, com aparador de la nova era en la qual està entrant la companyia manxega. Que el club s’aprofite d’estes noves incorporacions dependrà de la celeritat amb la que es tanquen. En tot cas, amb un contracte de quatre anys tenim temps per a poder visualitzar els canvis que pareixen estar aplegant.


Entrades relacionades Goodbye Kappa? | Joma, la temptació

El Quote
Ara que todosobrecamisetas i este blog son “amics” paseu-se a llegir les opinions dels sudamericans sobre la noticia de Joma i el VCF. Hi ha per a tots els gustos.

3 comments on “Els entesos avalen a JOMA

  1. El otro dia asisti al curso ese sobre la historia del Valencia y Damia dijo que habrian camisetas especiales para determinados partidos. El sevilla no se que año creo que llegó a estrenar 8 en una misma temporada.

    Yo sigo acojonado por la cutrez del diseño que pueden hacer. Viendo el catalogo de Joma hay autenticas monstruosidades.

  2. y estos cuanto pagan?. si se puede saber.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s